turkish prensesim melike ( durmak yok)

    96.5K views

    แสดงเพิ่มเติม

    Video screenshots

    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 1
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 2
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 3
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 4
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 5
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 6
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 7
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 8
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 9
    • turkish prensesim melike  ( durmak yok) snapshot 10

    turkish grill, turkish sex

    เผยแพร่โดย sercey

    ความคิดเห็น
    16
    Please or to post comments
    Müthis bir kadin. Cok güzel.
    ตอบกลับ
    erkutt
    işte bu sexte am yalamaya bayılıyorum sulanıyorya suyunu dilinle sıyırıyıp yutmak gibisi yok birde dilini yavaşca içine sokuyorsun ya o ağzını buruşturan amın suyunun tadı muhteşem am yalamak çok güzelll saatlerce yalamak yalayarak ağzıma boşltmak istiyorumm
    ตอบกลับ
    amoonra
    Kondom xhamster yorumlarına ödül koysun bence
    ตอบกลับ
    tunnelof
    Güzel ve devam
    ตอบกลับ
    Daha önceki videoların linki verdim ihbar edip sildirmiş.
    Hani video paylaşıyorsun anladıkta benim diye sallamasan neyse.
    % 100 bu mal hayatında kadın eli bile tutmamıştır.
    Elinden bu kadar kız gecse bi tarafına bişey girmiş gibi internette partnerim olun yada kızlar beni ekleyin diye bi tarafını yırtmaz.
    ตอบกลับ
    wwwadultsiteminfo
    kondom mahir helal olsun yorumun süper
    ตอบกลับ
    kondom birader bu denli edebi bir yorum ve akıcı türkce için teşekürler. kopardın beni
    ตอบกลับ
    ulan kondom mahir profesör gibi adamsın anadın mı, helal olsun :grinning: neyse ben videoyu izleyip otuzbire devam edeyim :grinning:
    ตอบกลับ
    kondom_mahir
    Öncelikle bildiğiniz üzere videonun Sercey'e ait olmadığını belirtip, objektif bir açıdan söz konusu videomuzu ele alalım.

    Dürüst olmam gerekirse ablamıza gerek fiziğinden ötürü gerekse performansından ötürü 10 üzerinden 6 puan verebilirim. Yalnız am perte çıkmış, dudaklar amın genel yapısına hiç yakışmayacak bir hale geldiğinden puanımı ister istemez kırmak zorunda kaldım. (Biraz daha dikkat lütfen hoyrat kullanmayalım) Bir diğer hususa gelirsek, sanıyorum ki; hatam varsa affola, uzun süreli tanga giyimlerinde ve günlük ped kullanımları sonucu oluşan, kızarıklık şeklinde kendini gösteren am tahrişi burda da söz konusu. Tanga kullanımından mümkün mertebe kaçınmak gerekiyor ve günlük ped kullanımını ise tamamen bırakmalıyız. Bir diğer önemli husus, her jartiyer giyen bayanın ben çok seksiyim modunda takılması. Olmaaaz. Olmaz arkadaşlar. Yakışanı var yakışmayanı var ve jartiyer giyildiyse mümkünse amı parmaklamayalım. Jartiyer genel olarak cinselliğe katılan bir bütündür. Sonuç olarak ablamız vasatın üstünde, çekim teknik açıdan iyi fakat çekim açıları göz önüne alındığında yeterli bulmuyorum. özellikle close up seçimleri çok yanlış. Son bir sözüm de Sercey Bey'e. Sercey Bey böyle kendin sikiyomuş gibi başkasının videolarını paylaşmaya devam edersen seni sikerim. Evet arkadaşlar bir videonun daha sonuna geldik. Başka videolarda görüşmek üzere hoşçakalın diyor, "Mastürbasyon bir yaşam tarzıdır" sözüyle sizleri başbaşa bırakıyorum. İyi akşamlar diliyorum.
    ตอบกลับ
    yahu arkadaş ne mal bir eleman bu. aklınca başkalarının videolarını kullamıp, hatun mu düşürecen buradan ? olmayan kafanı sikim arkadaş senin :smile: hele bunun videolarını gerçek sananların kafasını 2 kat daha fazla sikim :smile:
    ตอบกลับ

    หมวดหมู่